XSulje

ILMAINEN TOIMITUS YLI 49 EURON TILAUKSILLE! (lue lisää)

Alensimme Postin ja Matkahuollon kotiintoimituksen hinnan 6,90 euroon Koronavirus-epidemian ajaksi. Lue lisää tiedotteestamme.

Lue tiedotteemme Koronavirus-epidemian aiheuttamista vaikutuksista verkkokaupan toimintaan.

Hi, we've detected you're visiting from outside of Finland. Perhaps you'd like to visit our international site that is in english? Yes
Ladataan

Garmin Index™ -älyvaaka, musta

Garmin Index -älyvaa'alla saat tarvittavat mittaukset edistymisesi seuraamista ja tulosten tarkastelua varten

Vaihtoehdot
169,00 €
Saatavuus Väliaikaisesti loppu
Tämä tuote on tällä hetkellä loppu varastostamme. Ole hyvä ja ota meihin yhteys saatavuuden varmistamiseksi.
Ilmainen toimitus Nouto lähimmästä Postista 0,00 €
Ilmainen toimitus Nouto valitsemastasi Postin noutopisteestä 0,00 €
Ilmainen toimitus Nouto Postin pakettiautomaatista (SmartPOST) 0,00 €
Ilmainen toimitus Matkahuollon Lähellä-paketti 0,00 €
Ilmainen toimitus Matkahuollon Bussipaketti 0,00 €
Kotiinkuljetus 6,90 €
Kuvaus

Garmin Index -älyvaa'alla saat tarvittavat mittaukset edistymisesi seuraamista ja tulosten tarkastelua varten riippumatta siitä, oletko esimerkiksi harjoitteleva urheilija vai haluatko lähinnä pysytellä sopivassa painossa. Se mittaa painoa (lb, kg, st), painoindeksiä (BMI) sekä kehon rasva-, luu- ja lihasmassaa ja vesiprosenttia.

Kattavaa hyvinvoinnin ja painon hallintaa

Garmin tarjoaa monenlaisia rannelaitteita aktiivisuustasosi ja haluamasi lajin mukaan. Nyt voit tarkastella Garmin Index -älyvaa'an avulla tuloksiasi maksuttomassa Garmin Connect-kuntoiluyhteisössämme.

Siirry verkkoon

Garmin Index käyttää Wi-Fi-yhteyttä, jonka kautta voit synkronoida tietosi langattomasti Garmin Connectiin. Voit tarkastella yksityiskohtaisia tietojasi tietokoneessa tai yhteensopivassa mobiililaitteessa Garmin Connectissa, missä voit myös seurata edistymistäsi tavoitteitasi kohti. Älyvaaka tunnistaa enintään 16 henkilöä, joiden kehonkoostumustulokset voidaan ladata automaattisesti kunkin omalla Garmin Connect -tilille.

Garmin valmistaa luotettavia, navigointia hyödyntäviä laitteita työhön ja vapaa-aikaan. Yritys omistaa itse kaikki tuotantolaitoksensa, mikä takaa luotettavan tavan valvoa niin tuotanto-olosuhteita kuin tuotteiden teknistä laatua. Tuotantolaitoksilla on myös ISO14001 ympäristösertifiointi.

Mikä tekee tästä paremman valinnan?
Terveys ja hyvinvointi
Tämä tuote edistää terveyttäsi ja hyvinvointiasi
Vastuullinen tuotanto
Tehtävämme on tietää kuka tuotteesi on valmistanut, missä olosuhteissa se on valmistettu ja mitä aineita valmistuksessa on käytetty. Jos tuotantoprosessi on täysin läpinäkyvä, tai tuotantoa valvoo jokin ulkopuolinen taho, tuote saa meiltä Vastuullinen tuotanto-symbolin
Asiakkaiden arviot

Ladataan arvioita

Tekniset tiedot
Takuu (kk)
24
Takuu
2 vuotta