XSulje

ILMAINEN TOIMITUS YLI 49 EURON TILAUKSILLE! (lue lisää)

Alensimme Postin ja Matkahuollon kotiintoimituksen hinnan 6,90 euroon Koronavirus-epidemian ajaksi. Lue lisää tiedotteestamme.

Hi, we've detected you're visiting from outside of Finland. Perhaps you'd like to visit our international site that is in english? Yes
Ladataan

Garmin dezlCam 785 LMT-D navigaattori, 010-01856-10

Kuorma-autojen dēzlCam 785 LMT-D -GPS-navigaattori, jossa on 7-tuumainen kosketusnäyttö, on erinomainen matkakumppani raskaiden ajoneuvojen kuljettaji

549,00 €
Saatavuus Väliaikaisesti loppu
Tämä tuote on tällä hetkellä loppu varastostamme. Ole hyvä ja ota meihin yhteys saatavuuden varmistamiseksi.
Ilmainen toimitus Nouto lähimmästä Postista 0,00 €
Ilmainen toimitus Nouto valitsemastasi Postin noutopisteestä 0,00 €
Ilmainen toimitus Nouto Postin pakettiautomaatista (SmartPOST) 0,00 €
Ilmainen toimitus Matkahuollon Lähellä-paketti 0,00 €
Ilmainen toimitus Matkahuollon Bussipaketti 0,00 €
Kotiinkuljetus 6,90 €
Kuvaus

Kuorma-autojen dēzlCam 785 LMT-D -GPS-navigaattori, jossa on 7-tuumainen kosketusnäyttö, on erinomainen matkakumppani raskaiden ajoneuvojen kuljettajille, jotka tarvitsevat ajoneuvon kokoa vastaavan näytön. Laadukkaiden karttojen, ääniohjatun navigoinnin ja edistyksellisten yhteysominaisuuksien lisäksi navigaattorissa on sisäinen kojelautakamera, joka tallentaa ajoa automaattisesti ja tallentaa videoleikkeet mahdollisista tapahtumista.

Mukautettu reititys kuorma-autoille

dēzlCam 785 sisältää yksityiskohtaiset Euroopan kartat, jotka sisältävät myös kuorma-autojen rajoitukset, kuten siltojen korkeudet, vaaralliset mutkat ja painorajoitukset, ja keskeiset tiedot suurimmilta teiltä ja moottoriteiltä. Määritä vain autoprofiilin tiedot (mukautettavissa korkeuden, painon, pituuden, leveyden ja vaarallisten materiaalien mukaan), ja voit etsiä kuorma-autosi koon ja painon mukaisia reittejä. Yksinkertaisessa kuorma-autoprofiilissa voit muuttaa perävaunun kokoa helposti yhdellä painikkeella.

Sisäinen kojelautakamera

Kun lähdet matkaan, dezlCam 785 LMT-D alkaa tallentaa heti jatkuvaa HD-videota. Törmäystilanteissa tapahtumantunnistin (G-Sensor) tallentaa videokuvan automaattisesti törmäyshetkellä. Voit myös tallentaa videokuvaa manuaalisesti koskettamalla painiketta. Laitteen voi irrottaa helposti magneettisesta telineestään, jotta sillä voi vaikkapa ottaa lähikuvia törmäysvahingoista kuvatyökalulla. Valinnaisten GPS-päällekkäistietojen avulla voit kirjata tapahtumapaikan sijainnin, ajonopeuden, päiväyksen ja kellonajan tarkasti.

Maksuttomat reaaliaikaiset palvelut

Mitä edessäpäin tapahtuu? Smartphone Link on maksuton mobiilisovellus, joka yhdistää dēzlCam 785 -laitteen iPhone- tai Android-älypuhelimeen. Pariliitettynä dezl näyttää reaaliaikaiset tiedot esimerkiksi liikenteestä, valvontakameroista ja säästä.

Ohjaa äänellä

Ääniohjatun navigoinnin ansiosta voit ohjata dezl 780 LMT-D -kuorma-autonavigaattoria yksinkertaisilla äänikomennoilla, jotta voit pitää kädet ohjauspyörässä ja katseen turvallisesti tiessä.

Sisäinen Wi-Fi pitää sinut ajan tasalla

Voit pitää kartat ja ohjelmistot helposti ajan tasalla, koska dēzlCam 785 -navigaattorissa on sisäinen Wi-Fi-yhteys. Kun uusi päivitys on saatavilla ja olet yhteydessä Wi-Fi-verkkoon, saat ilmoituksen näyttöön automaattisesti. Voit päivittää tiedot näytössä olevalla Wi-Fi-painikkeella ilman tarvetta liittää dēzlCam -navigaattoria tietokoneeseen. Voit jatkaa matkaa hetkessä.

Bluetoothin edut

Synkronoimalla Bluetooth-älypuhelimen tai -tabletin dēzlCam 785 -navigaattoriin voit käyttää langattomia puhelutoimintoja navigaattorin sisäisen mikrofonin ja kaiuttimen avulla. Puhelin saa olla suojassa taskussa tai kojelaudalla, ja handsfree-puhelut onnistuvat silti niin, että voit pitää katseesi tiessä. Lisäksi voit vastaanottaa mukautettavia älykkäitä ilmoituksia4 esimerkiksi puheluista, tekstiviesteistä ja sovellusten hälytyksistä, ja ne näkyvät suoraan navigaattorin näytössä.

Helppokäyttöinen taukojen suunnittelu

dēzlCam™ 785 -kuorma-autonavigaattorissa on helppokäyttöinen taukojen suunnittelutoiminto, jonka ilmoitusten avulla voit nauttia joka pysähdyksestä täysillä. Voit etsiä ammattikuljettajille tärkeitä paikkoja, kuten ruokapaikkoja, huoltoasemia, levähdysalueita, suihkuja, pikapankkeja ja Wi-Fi-verkkoja. Voit myös hakea ja suodattaa rekkapysäkkejä haluamiesi palvelujen perusteella (esimerkiksi suihkut, huoltoasemat, Wi-Fi ja kuorma-autopesu).

Huoltohistorialoki

dēzlCam™ 785 sisältää myös huoltohistorialokin, johon voi kirjata tehtyjen huoltotoimien päiväykset ja tyypit. Pidä helposti kirjaa renkaiden matkamäärästä, rengaspaineista, öljynvaihdoista ja renkaiden vaihdoista.

Lähetä ja seuraa

dēzlCam™ 785 sisältää esiladattuna helppokäyttöisen kuorma-autojen seurantaratkaisun3, jolla voidaan helposti seurata kuljettajia ja lähettää viestejä, kuten toimitusosoitteen sisältävän tekstiviestin. Kuljettaja voi valita osoitteen tekstiviestistä ja löytää helposti reitin määränpäähän.

Lisää peruutuskamera

Näet, mitä takanasi on, kun otat käyttöösi erikseen myytävän Garmin-peruutuskameran. dēzlCam™ 785 -kuorma-autonavigaattori on yhteensopiva langattoman Garmin BC™ 35 -peruutuskameran kanssa. Pariliitetty dēzlCam näyttää lähetetyn materiaalin näytössään.

Garmin valmistaa luotettavia, navigointia hyödyntäviä laitteita työhön ja vapaa-aikaan. Yritys omistaa itse kaikki tuotantolaitoksensa, mikä takaa luotettavan tavan valvoa niin tuotanto-olosuhteita kuin tuotteiden teknistä laatua. Tuotantolaitoksilla on myös ISO14001 ympäristösertifiointi.

Mikä tekee tästä paremman valinnan?
Vastuullinen tuotanto
Tehtävämme on tietää kuka tuotteesi on valmistanut, missä olosuhteissa se on valmistettu ja mitä aineita valmistuksessa on käytetty. Jos tuotantoprosessi on täysin läpinäkyvä, tai tuotantoa valvoo jokin ulkopuolinen taho, tuote saa meiltä Vastuullinen tuotanto-symbolin
Asiakkaiden arviot

Ladataan arvioita