XSulje

ILMAINEN TOIMITUS YLI 49 EURON TILAUKSILLE! (lue lisää)

Hi, we've detected you're visiting from outside of Finland. Perhaps you'd like to visit our international site that is in english? Yes
Ladataan

Fairphone 2 Slim White RS

Modulaarinen, ettisempi Android-älypuhelin joka on suunniteltu kestämään

Vaihtoehdot
399,00 €
Saatavuus Heti toimitukseen
Tätä tuotetta on varastossa. Se lähetetään yleensä viimeistään tilausta seuraavana arkipäivänä. Valittu toimitustapa voi vaikuttaa toimitusaikaan.
Ilmainen toimitus DB Schenker Noutopistepaketti 0,00 €
Ilmainen toimitus Nouto lähimmästä Postista 0,00 €
Ilmainen toimitus Nouto valitsemastasi Postin noutopisteestä 0,00 €
Ilmainen toimitus Nouto Postin pakettiautomaatista (SmartPOST) 0,00 €
Ilmainen toimitus Matkahuollon Lähellä-paketti 0,00 €
Ilmainen toimitus Matkahuollon Bussipaketti 0,00 €
Kotiinkuljetus 7,50 €
Ilmainen toimitus Nouto Seinäjoen varastosta 0,00 €

Klarna
Kerää kaikki ostoksesi yhdelle laskulle osamaksulla.
Maksa osissa alkaen 16,62 €/kk (Lisätietoa)

Kuvaus

Fairphone 2 on älypuhelin, joka on suunniteltu muuttamaan tapaa, jolla elektroniikkatuotteita valmistetaan. Fairphonen tavoitteena on parantaa koko tuotantoprosessin eettisyyttä aina mineraalien hankinnasta laitteen kierrätykseen saakka.

Se tarjoaa sinulle käytettävyyttä ja luotettavuutta ainutlaatuisen modulaarisen rakenteensa ja laadukkaiden komponenttiensa ansiosta.

Puhelin on siis rakenteeltaan modulaarinen - käyttäjä voi toisin sanoen itse korjata puhelimessa olevat mekaaniset viat ilman erityistä teknistä osaamista. Voit vaihtaa puhelimeesi näytön, kamerayksikön, akun sekä mikrofoni-latausliitin-modulin, mikäli ne vioittuvat.

Fairphone tavoittelee avoimuutta myös ohjelmistojen osalta ja voit itse asentaa vaikkapa Jolla Sailfish, tai Ubuntu-käyttöjärjestelmän Fairphone puhelimeesi, mikäli et halua käyttää puheliessa olevaa Androidia.

Fairphone 2 on suunniteltu palvelemaan sinua useiden vuosien ajan. Helpon korjattavuuden ja päivitettävyyden lisäksi sen ainutlaatuinen takakansi suojelee laitetta kaatumisilta, putoamisilta ja muilta päivittäisiltä kolhuilta. Ja kuten sanottu, rikkoutuneen näytön voit vaihtaa itse uuteen muutamassa kymmenessä sekunnissa. Lisäksi Fairphone suorittaa laitteelle kattavia, arjen tilanteita vastaavia kulutus- ja käyttötestejä.

Liity mukaan kestävämpään kehitykseen!

Tekniset ominaisuudet:

  • 5-tuuman, Full HD LCD ​​näyttö, Gorilla®Glass 3
  • Android​​™​ 6.0 (​Marshmellow) -käyttöjärjestelmä
  • Suoritin: Qualcomm® Snapdragon™ 801 platform,​ 2GB RAM​-muisti
  • 12 MP takakamera ja 5 MP etukamera
  • 4G LTE/3G/2G
  • Wi-Fi (802.11 b/g/n/ac), Bluetooth® 4.0 LE, GPS
  • Dual SIM - kaksi sim-korttipaikkaa
  • 32 GB sisäinen muisti 
  • MicroSD-korttipaikka
  • ​​2420 mAh vaihdettava lithium-ion akku​

Takuu 2 vuotta (akun takuu 1 vuosi)

Huom. Puhelimen mukana ei toimiteta verkkolaturia, markkinoilla olevat micro-usb-verkkolaturit ovat yhteensopivia Fairphonen kanssa

Lue lisää Fairphonesta

Hollantilainen Fairphone vie tuotannon läpinäkyvyyttä eteenpäin tavalla, joka on elektroniikassa ainutlaatuinen. Fairphonen tavoitteena on parantaa koko tuotantoprosessin eettisyyttä aina mineraalien hankinnasta laitteen kierrätykseen saakka.

Fairphone pyrkii keskittämään mineraalien hankintansa pienille toimijoille, jotka voivat todentaa mineraalien alkuperän ja siten yritys voi välttää mineraalien hankkimisen rikollisten ja kapinallisryhmien organisoimilta kaivoksilta, joissa työntekijöiden oikeuksia ja ympäristön tilaa laiminlyödään.

Markkinoilla olevat älypuhelimet sisältävät noin 40 eri mineraalia, kuten tantaalia, volframia, kuparia, rautaa, nikkeliä, alumiinia, tinaa, hopeaa, kromia, kultaa ja palladiumia, joten mineraalien perusteellinen selvittäminen on työlästä, mutta vie tuotantoa oikeudenmukaisempaan suuntaan. Fairphone käyttää paljon voimavaroja selvittääkseen kaikkien puhelimessa käytettyjen mineraalien alkuperän ja varmistaakseen, että ne ovat peräisin konflikti-vapailta kaivoksilta. Lisäksi puhelin on mekaanisilta osiltaan pääosin itse korjattavissa, joten sen elinkaari on normaalia pidempi. Lue lisää

Mikä tekee tästä paremman valinnan?
Käytettävät aineet
Mikäli tuote on valmistettu luonnonmateriaaleista, tai se on täysin kierrätettävä, annamme sille Käytettävät aineet-symbolin
Vastuullinen tuotanto
Tehtävämme on tietää kuka tuotteesi on valmistanut, missä olosuhteissa se on valmistettu ja mitä aineita valmistuksessa on käytetty. Jos tuotantoprosessi on täysin läpinäkyvä, tai tuotantoa valvoo jokin ulkopuolinen taho, tuote saa meiltä Vastuullinen tuotanto-symbolin
Kestävä valinta
Huippulaadukas tuote, joka pitkän käyttöikänsä ansiosta säästää myös ympäristöä, saa meiltä Kestävä valinta -symbolin
Liittyvät ja suositellut tuotteet
Asiakkaiden arviot

Ladataan arvioita

Tekniset tiedot
Bluetooth
Kyllä
Sim-kortin koko
2x Micro-SIM
Bluetooth versio
4.0
Sisäinen muisti
32 GB
Muistikortin tyyppi
MicroSD
Kosketusnäyttö.
5" 1920 x 1080px
WLAN
Kyllä
GPS
Kyllä
Takuu (kk)
24
Valmistusmaa
Kiina
Kameran resoluutio (Megapix.)
12MP takana, 5MP edessä
Käyttöjärjestelmä
Android 7.0
Mitat (KxLxS cm)
14,4 x 7,5 x 1,06 cm