XSulje

ILMAINEN TOIMITUS YLI 49 EURON TILAUKSILLE! (lue lisää)

Hi, we've detected you're visiting from outside of Finland. Perhaps you'd like to visit our international site that is in english? Yes
Ladataan

BROMPTON H3L POLKUPYÖRÄ MUSTA

3-vaihteinen kokoontaittuva pyörä pystyimmän ajoasennon tarjoavalla H-mallin ohjaustangolla.

Vaihtoehdot
1 245,00 €
Saatavuus 6-8 vkoa
Näkyvä aika on arvio tuotteen toimitusajasta. Valittu toimitustapa voi vaikuttaa toimitusaikaan.
Ilmainen toimitus Kotiinkuljetus 0,00 €
Ilmainen toimitus Nouto Seinäjoen varastosta 0,00 €

Klarna
Kerää kaikki ostoksesi yhdelle laskulle osamaksulla.
Maksa osissa alkaen 51,88 €/kk (Lisätietoa)

Kuvaus

Brompton sopii aina yhteen sinun ja matkojesi kanssa, olitpa opiskelija, kaupungissa säännöllisesti työmatkaa ajava tai maailmanmatkailija, kiireisenä tai leppoisasti. Junissa ja linja-autoissa se sopii matkatavaratilaan ja lentokoneessa sen voi kuljettaa matkatavarana… se mahtuu autoon, veneeseen ja ohjaajan istuimen taakse yksimoottoriseen lentokoneeseen. Bromptonit otetaan mukaan matkoille yhtä usein kuin ne kuljettavat omistajiaan. Matkan päätyttyä Bromptonisi sopii kaappiin, pöydän alle tai vaatenaulakkoon, turvaan varkailta ja säältä: henkilökohtainen liikkumisvälineesi on valmiina seuraavaan matkaan.
Pyörä taittuu siististi pieneksi paketiksi 10-20 sekunnissa ja ketju sekä vaihteet taittuvat paketin sisään pysyen erillään vaatteista ja matkatavaroista. Erinomainen runkojäykkyys takaa, että polkijan lihastyö muuttuu tehokkaasti reagoivaksi ja nopeaksi ajoksi, ja täysimittainen akseliväli takaa vakaan ajon suurillakin nopeuksilla. Monissa maissa Brompton on testattu parhaaksi taittopyöräksi.

Tässä mallissa on 3 vaihdetta. H-mallin korkea ohjaustango tarjoaa pystyimmän ja rennoimman ajoasennon  ja mahdollistaa suurtenkin Brompton-etulaukkujen käytön. Lisäksi perusvarustukseen kuuluu lokasuojat. Paino noin 11,9 kg.

Brompton on englannin suurin polkupyörien valmistaja, jonka pyörät valmistetaan alusta alkaen Länsi-Lontoossa sijaitsevalla tehtaalla tiukan laatuvalvonnan alaisena. Brompton myös valmistaa suurimman osan pyörien 1200 osasta itse. Merkin maine perustuu muotoilun, suunnittelutyön ja valmistuksen erinomaisuuteen ja koko henkilökunta on ensisijaisesti sitoutunut laadun varmistamiseen. Bromptonin pyörät ovatkin erittäin kestäviä ja sopivat erinomaisesti päivittäiseen käyttöön.
Mikä tekee tästä paremman valinnan?
Terveys ja hyvinvointi
Tämä tuote edistää terveyttäsi ja hyvinvointiasi
Vastuullinen tuotanto
Tehtävämme on tietää kuka tuotteesi on valmistanut, missä olosuhteissa se on valmistettu ja mitä aineita valmistuksessa on käytetty. Jos tuotantoprosessi on täysin läpinäkyvä, tai tuotantoa valvoo jokin ulkopuolinen taho, tuote saa meiltä Vastuullinen tuotanto-symbolin
Kestävä valinta
Huippulaadukas tuote, joka pitkän käyttöikänsä ansiosta säästää myös ympäristöä, saa meiltä Kestävä valinta -symbolin
Asiakkaiden arviot

Ladataan arvioita

Tekniset tiedot
Valmistusmaa
Englanti