X

ILMAINEN TOIMITUS YLI 49 EURON TILAUKSILLE!

(lue lisää)
Hi, we've detected you're visiting from outside of Finland. Perhaps you'd like to visit our international site that is in english? Yes

B&B SHOW SHAMPOO 100ML, LAIMENNETAAN 1:10 BB6075

B&B orgaaninen Show shampoo 100 ml , sis. arganöljyä, persikka uutetta ja kultapölyä

Mieto, mutta tehokas, turvallinen ja taloudellinen käyttää. Antaa kauniin turkin, helppo huuhdella. Hellävarainen ja luonnollinen tuoksu ei aiheuta allergisia oireita sinulle tai koirallesi. Sarja sopii hyvin kaikkein herkimmillekin.

Tuotteet eivät sisällä keinotekoisia väri – ja lisäaineita, parabeeneja (kosmetiikassa käytettyjä säilöntäaineita), silikonia eikä keinotekoisia hajusteita.

Antaa turkille pehmeyttä ja kiiltoa, mutta ei tee sitä raskaaksi tai rasvaiseksi. Helpottaa turkin käsittelyä. Show shampoo antaa turkille ylellisen sileän ja kiiltävän pinnan ja säilyttää turkin luonnollisen kosteuden. Tämä tekee show shampoosta THE shampoon lemmikillesi, silloin kun turkin pitää olla parhaimmillaan. Pehmeä vaahto on helppo huuhtoa pesun jälkeen. Shampooseen on lisätty luonnollinen persikan tuoksu (persikanuute). Erittäin erityinen aineosa tässä tuotteessa on kultapöly, joka on tehty 100% luonnollisista mineraaleista. Kultapöly antaa ennennäkemättömän kiillon turkille.

Tuote laimennetaan suhteessa 1:10 (1 osa shampoota, 10 osaa vettä) pH-arvo: 5,5-6

kpl
7,90 €
10,70 € X
Saatavuus Heti toimitukseen
Tätä tuotetta on varastossa. Se lähetetään yleensä viimeistään tilausta seuraavana arkipäivänä. Valittu toimitustapa voi vaikuttaa toimitusaikaan.

Klarna
Kerää kaikki ostoksesi yhdelle laskulle osamaksulla.
Maksa osissa alkaen 9,00 €/kk (Lisätietoa)

Mikä tekee tästä paremman valinnan?
Käytettävät aineet
Käytettävä aineet –symbolin saavat tuotteet, joiden valmistuksessa ei ole käytetty lyijyä, elohopeaa, PVC-muoveja tai BFR/CFR-palonestoaineita. Kosmetiikkatuotteissa symbolin saavat tuotteet, jotka on valmistettu sertifioidun luonnonkosmetiikan ohjeistuksen mukaan.

Tanskalainen B&B valmistaa ekologisia shampoita ja muita turkin trimmaustuotteita lemmikeille. Tuotteet ovat mietoja mutta tehokkaita ja taloudellisia käyttää, laimennus 1:10. Hellävarainen ja luonnollinen tuoksu Ei aiheuta allergisia oireita sinulle tai koirallesi. Sopii hyvin kaikkein herkimmillekin lemmikeille. Tuotteet eivät sisällä keinotekoisia väri - ja lisäaineita, parabeeneja (kosmetiikassa käytettyjä säilöntäaineita), silikonia tai keinotekoisia hajusteita.