XSulje

ILMAINEN TOIMITUS YLI 49 EURON TILAUKSILLE! (lue lisää)

Alensimme Postin ja Matkahuollon kotiintoimituksen hinnan 6,90 euroon Koronavirus-epidemian ajaksi. Lue lisää tiedotteestamme.

Lue tiedotteemme Koronavirus-epidemian aiheuttamista vaikutuksista verkkokaupan toimintaan.

Hi, we've detected you're visiting from outside of Finland. Perhaps you'd like to visit our international site that is in english? Yes
Ladataan

ATTITUDE PESUAINE LATTIAPINNOILLE 1040ML

Teepuuöljyltä ja limeltä raikkaasti tuoksuva pesuaine lattiapinnoille. 1,04 litraa

6,90 €
Saatavuus Heti toimitukseen
Tätä tuotetta on varastossa. Se lähetetään yleensä viimeistään tilausta seuraavana arkipäivänä. Valittu toimitustapa voi vaikuttaa toimitusaikaan.
Kuvaus

Teepuuöljyltä ja limeltä raikkaasti tuoksuva pesuaine lattiapinnoille. Sopii erityisen hyvin kaakeli- ja puupinnoille, mutta soveltuu myös laminaatin ja muovimaton pesuun. Tuotteen tuoksu on peräisin vain aidoista eteerisistä öljyistä, eikä tuote sisällä minkäänlaisia entsyymejä. Attitude pesuaine lattiapinnoille sopii myös vegaanien kodin puhdistukseen eikä sisällä karsinogeenisiä aineita, petrokemian johdannaisia, väriaineita tai keinotekoisia tuoksuaineita. Pullokoko 1,04 litraa.

Maailman ensimmäinen sertifioidusti ympäristöystävällinen & hiilidioksidineutraali pesuainesarja. Tuotesarjaan kuuluu kattava valikoima tehokkaita ja täysin luonnollisia tuotteita kodin puhdistukseen sekä astioiden ja pyykin pesuun. 

Mikä tekee tästä paremman valinnan?
Käytettävät aineet
Mikäli tuote on valmistettu luonnonmateriaaleista, tai se on täysin kierrätettävä, annamme sille Käytettävät aineet-symbolin
Kestävä valinta
Huippulaadukas tuote, joka pitkän käyttöikänsä ansiosta säästää myös ympäristöä, saa meiltä Kestävä valinta -symbolin
Asiakkaiden arviot

Ladataan arvioita

Tekniset tiedot
Tuoteseloste
Coco glucoside, Lauryl glucoside, Sodium gluconate, Sodium iminodisuccinate, eteeriset öljyt, vesi.
Tilavuus/paino
1,04 l
Tuoksu
Teepuuöljy / Lime