XSulje

ILMAINEN TOIMITUS YLI 49 EURON TILAUKSILLE! (lue lisää)

Alensimme Postin ja Matkahuollon kotiintoimituksen hinnan 6,90 euroon Koronavirus-epidemian ajaksi. Lue lisää tiedotteestamme.

Hi, we've detected you're visiting from outside of Finland. Perhaps you'd like to visit our international site that is in english? Yes
Ladataan

AGA Hiilihappopatruuna sis. pullokuoren sekä hiilihapon

Aga hiilihappopatruuna. Sopii Aqvia, Soda Stream sekä Aarke-hiilihapotuslaitteisiin

29,90 €
Saatavuus Heti toimitukseen
Tätä tuotetta on varastossa. Se lähetetään yleensä viimeistään tilausta seuraavana arkipäivänä. Valittu toimitustapa voi vaikuttaa toimitusaikaan.
Kuvaus

Aga hiilihappopatruuna.

Yksi pullo riittää noin 60 litraan vettä riippuen siitä, kuinka paljon kuplia halutaan.

AGA CO2 sopii kaikkiin hiilihapotuslaitteisiin

AGAn hiilidioksidipullot sopivat kaikkiin markkinoilla oleviin hiilihapotus- ja soodavesilaitteisiin: Aarke, AQVIA, WasserMaxx, SodaStream, Soda-Club ja Soda-Fresh. Lisäksi se sopii Electroluxin Source-, Askon Homepub- ja AEG:n Aqua Fizz -jääkaappeihin.

Sisältää pantin. Kun ostat pullon, voit jatkossa palauttaa sen myyntipisteeseen ja ostaa uuden täyden pullon

Kaikki AQVIA-hiilihapotuslaitteet on suunniteltu ja valmistettu Ruotsissa AGAn tinkimättömien laatu- ja toiminnallisuusvaatimusten mukaisesti. Myös kaikki AQVIA-juomatiivisteet ovat pohjoismaista tuotantoa: AQVIA-makuvedet ja –siiderit valmistetaan Ruotsissa ja AQVIA-virvoitusjuomatiivisteet Tanskassa. Veden hiilihapottaminen itse on järkevä valinta, sillä suomalainen hanavesi on tutkitusti puhdasta, raikasta ja korkealaatuista. Oma hiilihapotuslaite tuo säästöjä eikä raskaita pulloja tarvitse enää kantaa kaupasta kotiin. Vesijohtoveden hiilihapottaminen vähentää myös ympäristön kuormitusta.

Mikä tekee tästä paremman valinnan?
Vastuullinen tuotanto
Tehtävämme on tietää kuka tuotteesi on valmistanut, missä olosuhteissa se on valmistettu ja mitä aineita valmistuksessa on käytetty. Jos tuotantoprosessi on täysin läpinäkyvä, tai tuotantoa valvoo jokin ulkopuolinen taho, tuote saa meiltä Vastuullinen tuotanto-symbolin
Asiakkaiden arviot

Ladataan arvioita